19 december 2022

Persbericht - Negen innovaties genomineerd voor BouwBeurs Awards 2023

Negen innovaties genomineerd voor BouwBeurs Awards 2023

Utrecht, 19 december 2022 - Negen innovaties zijn genomineerd voor de BouwBeurs Awards. De jury ziet in de inzendingen veel aandacht voor duurzaamheid, efficiëntie, schaalbaarheid en toekomstbestendigheid. “De inzendingen zijn in lijn met de trends waarmee de bouwsector komend jaar te maken krijgt”, aldus de jury. Bezoekers aan BouwBeurs kunnen alle nominaties op de beursvloer zien.

De jury maakt de winnaars bekend op de openingsdag van BouwBeurs 2023, die van maandag 6 tot en met vrijdag 10 februari 2023 plaatsvindt in Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht.

Exposanten op BouwBeurs 2023 konden hun innovaties voorleggen aan de vijfkoppige jury. De juryleden beoordeelden de inzendingen op onder meer duurzaamheid, innovatie en schaalbaarheid. Inzendingen maken kans op een award in een van de drie categorieën: circulariteit, slim & efficiënt en vakmensen zaken. Per categorie zijn drie projecten genomineerd.

Nominaties
De genomineerden zijn:

Categorie circulariteit
- Beyond Wall System van Fassat Geveltechniek
- Mobipanel van Mobilane
- Zehnder extends the cycle van Zehnder Group Nederland

Categorie slim & efficiënt
- BENGglas van BENGproducts
- Trimble Connect AR-app van Construsoft
- ComfoVar Aero van Zehnder Group Nederland

Categorie vakmensen zaken
- OX POLYZIP-FLEX van OX TOOLS NL
- Prefabmaat van Prefabmaat
- Wkb-checklist.nl van Ubbink Nederland

Uitgebreide beschrijvingen van de genomineerden en het juryoordeel is beschikbaar in het juryrapport. Bekijk hier het volledige juryrapport.

Publieksprijs
Naast de juryprijzen wordt ook een publieksprijs uitgereikt. Stemmen op de persoonlijke favoriet kan vanaf 3 januari 2023 via de website www.bouwbeurslive.nl

Extra informatie
BouwBeurs vindt plaats in Koninklijke Jaarbeurs en is de grootste en meest complete vakbeurs voor de bouw. Om het jaar tonen exposanten het nieuwste en meest complete aanbod van producten, oplossingen, toepassingen, technieken, innovaties en diensten. Bezoek de website via www.bouwbeurslive.nl

De inschrijving voor BouwBeurs 2023 is inmiddels geopend. Toegang tot het evenement is gratis op uitnodiging van exposanten, partners of de organisatie. Kijk voor meer informatie op www.bouwbeurslive.nl. Wie zich registreert krijgt bovendien toegang tot het netwerkplatform om zo vooraf al kennis te maken met het uitgebreide scala aan exposanten.

BouwBeurs 2023 is van maandag 6 tot en met vrijdag 10 februari dagelijks geopend van 9.30 -17.30 uur met een avondopening tot 20.30 uur op donderdag 9 februari. Koninklijke Jaarbeurs is uitstekend bereikbaar per trein.


Bijlagen en downloads

Negen innovaties genomineerd voor BouwBeurs Awards 2023.png
Download bestand