27 september 2022

Persuitnodiging - TBX 2022: hét IT-event waar technologie en business elkaar ontmoeten

TBX 2022: hét IT-event waar technologie en business elkaar ontmoeten

Graag nodigen we je uit om je als pers te accrediteren voor TBX 2022 op 2 en 3 november in de Koninklijke Jaarbeurs van 09.00 tot 17.00 uur.

TBX brengt met de tweede editie beslissers up-to-date over de impact van IT op hun bedrijfsvoering. Bezoekers kunnen zich laten inspireren door onder andere sprankelende keynotes, masterclasses en Computable's expert lounge. Jaarbeurs Utrecht brengt diverse podia vol inspiratie voor directies, bedrijfseigenaren, managers en IT-professionals. Exposanten presenteren revolutionaire tech-oplossingen op de beurs. 


TBX is het jaarlijkse business-event voor bedrijfseigenaren, besluitvormers en IT-professionals die willen weten en ervaren wat de impact van technologie is op hun business. Ruwan Berculo, Project Manager TBX: "IT overstijgt vergaand het domein van IT-ers. Digitalisering, automatisering en robotisering hebben organisatiebreed impact. IT brengt je business verder. Uitdagingen volop en kansen bovenal. Met de payoff ‘Tech means Business’ biedt TBX 2022 beslissers inzichten, oplossingen en netwerkkansen met peers en experts. Hier zie je hoe je IT effectief laat werken voor je bedrijf."

Sneak preview van het programma
TBX-bezoekers kunnen rekenen op een unieke line-up en de nodige inspiratie. Onderstaand alvast een sneak preview van de key notes. Kijk voor de actuele agenda op de website.

Jarno Duursma (auteur en onafhankelijk tech-expert):
Jarno schreef vier boeken, onder meer over kunstmatige intelligentie, creatieve machines, deepfake technologie en blockchain. Jarno is regelmatig te zien in de media. Hij is bedenker van de 'listening to the future' tech-podcast en de 'Trending in Tech' nieuwsbrief.

Igor Beuker (marketing & media autoriteit):
Igor is een spreker over marketinginnovatie en futurist die bekend staat om zijn vooruitziende blik op trends en technologieën die het bedrijfsleven, de economie en de samenleving beïnvloeden. Met zijn radicale visie inspireert hij volle zalen en ontvangt hij lovende kritieken.

Marelle van Beerschoten (Digital transformation expert):
Als specialist in digitale transformatie en innovatie helpt Marelle organisaties te moderniseren. Dankzij haar verfrissende kijk op (digitaal) leiderschap, ondernemerschap en digitale transformatie weet ze te inspireren en te motiveren. Haar missie is om vóór 2025 één miljoen mensen te helpen succes te vinden in een wereld die bepaald wordt door digitale transformatie.

Maria Genova (Cybercrime expert):
Vorig jaar werden in Nederland meer dan drie miljoen mensen slachtoffer van cybercrime. Steeds meer bedrijven worden gehackt. Hoe vallen hackers bedrijven aan en hoe kan dit voorkomen worden? Schrijfster en onderzoeksjournaliste Maria Genova legt cybercrime helder, boeiend en confronterend tegelijk uit.

Bas van de Haterd (HR & Work expert):
Bas is consultant, auteur, podcaster en spreker over ‘de wereld van werk’. Ruim 10 jaar geleden schreef hij twee boeken over 'het nieuwe werken', waarin hybride en remote werken een grote rol speelden. Hij sprak op internationale congressen en is een van de co-hosts van de podcast Talent Savvy. Als consultant heeft hij organisaties bijgestaan als NS, Universiteit Twente, Ministerie van Buitenlandse Zaken en vele middelgrote IT bedrijven.

Edwin Vlems (Marketing expert):
Edwin heeft vele boeken, artikelen en blogs geschreven over content marketing. Hij is regelmatig spreker op congressen in binnen- en buitenland over B2B marketing, inbound marketing en content marketing.

TBX bezoeken?
Meld je nu aan voor een gratis persticket en profiteer tevens van de mogelijkheden van het online netwerkplatform van TBX.


Bijlagen en downloads

TBX - 2.jpg
Download bestand
TBX - 1.jpg
Download bestand