20 september 2022

Persaankondiging: KreaDoe 2022 - Het grootste DIY-event van de Benelux

Persaankondiging: KreaDoe 2022 - Het grootste DIY-event van de Benelux

Op 26 oktober 2022 start KreaDoe, het grootste DIY-event van de Benelux. De Koninklijke Jaarbeurs Utrecht verandert vijf dagen lang in een creatief walhalla, waarbij tienduizenden bezoekers hun hart ophalen en alles vinden over hun favoriete creatieve hobby. KreaDoe vindt plaats van 26 t/m 30 oktober. Op woensdag 26 oktober is er een speciaal persprogramma samengesteld, je bent dan vanaf 09.15 uur van harte welkom.

Duurzaam hobbyen tijdens KreaDoe
Dit jaar krijgt duurzaamheid speciale aandacht tijdens KreaDoe. In het spiksplinternieuwe Duurzaamheidstheater leren bezoekers alles over duurzame hobby’s. Daarnaast ontdekken ze alles over upcyclen/pimpen van producten. Wat gooien we allemaal weg? Is er misschien nog iets van te gebruiken? Duurzaamheid begint bij jezelf!

Beursroute vooraf uitstippelen met de Jaarbeurs Live app
Hoe zorgen bezoekers ervoor dat ze niks missen van KreaDoe? Via de digitale interactieve plattegrond in de Jaarbeurs Live app ontdekken bezoekers alle activiteiten, exposanten en workshops. Bezoekers kunnen vooraf aangeven waar ze naartoe willen en de app stippelt de route voor ze uit.

Haken & zingen met Karin Bloemen
In de KreaDoe Huiskamer is er iedere dag een vol programma met optreden en interviews. Onze creatieve vriendin Karin Bloemen is weer van de partij en geeft dagelijks haar show op ons podium. Dit jaar lanceert Karin Bloemen alweer haar derde haakboek, dus naast zingen zal ze ook wat meer vertellen over haar nieuwe boek 'Haken à la Bloemen – Circles & Colors'.

KreaDoe vindt plaats van woensdag 26 tot en met zondag 30 oktober in de Jaarbeurs te Utrecht. Openingstijden 09.30 tot 17.00 uur.

Persrondleiding
Op woensdag 26 oktober verzorgen we een speciale rondleiding voor de pers van 09.30 tot ongeveer 10.00 uur. Je bent vanaf 09.15 uur welkom in de Perskamer van Jaarbeurs. De organisatie van KreaDoe neemt je tijdens de rondleiding mee langs de unieke plekken van het DIY-even en daarna is er nog genoeg tijd om al je vragen stellen.

Aanvraag persaccreditatie
Via onze perswebsite kun je je aanmelden als pers om KreaDoe (en andere eigen beurzen van Jaarbeurs) te bezoeken. Wil je meedoen aan de persrondleiding? Geef dit dan aan in het veld 'Vragen en/of Opmerkingen' in het formulier.


Bijlagen en downloads

KreaDoe - 2.jpg
Download bestand
KreaDoe - 1.jpg
Download bestand
KreaDoe - 4.jpg
Download bestand
KreaDoe - 3.jpg
Download bestand