Persbericht: Birgit Horn nieuwe managing director VIV Worldwide

PERSBERICHT

 

 

Birgit Horn nieuwe managing director VIV Worldwide

Utrecht, 17 mei 2022 – Birgit Horn (49) is per 1 augustus 2022 de nieuwe managing director van VIV Worldwide, het wereldwijde netwerk- en evenementenplatform voor de agrifood sector, onderdeel van de internationale activiteiten van de Koninklijke Jaarbeurs. Horn volgt in die positie Heiko M. Stutzinger op, die eind vorig jaar benoemd werd als COO van de Jaarbeurs. Horn wordt als managing director verantwoordelijk voor het uitbreiden van het VIV show portfolio en het versterken van de relaties met exposanten, bezoekers en partners.

 

Heiko M. Stutzinger, in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor onder andere VIV Worldwide: “We kijken er zeer naar uit om Birgit in ons team te verwelkomen. Met haar klantfocus en brede blik op ontwikkelingen in de sector, kan zij de evenementen van VIV Worldwide verder versterken, waarbij ze kan bouwen op een sterk merk.”

 

Birgit Horn: “Ik kijk ernaar uit om met het team aan de slag te gaan en top-evenementen neer te zetten. Er zijn veel ontwikkelingen in de Feed to Food industrie en ik dompel mij graag onder in de wereld van de agrifood en dierlijke eiwitten.”

 

Birgit Horn heeft meer dan 25 jaar ervaring in de internationale evenementenbranche. Zij werkte onder meer voor Messe Düsseldorf GmbH en ontwikkelde beursconcepten voor onder andere de Duitse, Indiase en Turkse markt. Als managing director van VIV Worldwide wordt zij verantwoordelijk voor het portfolio van agrifood-beurzen en -evenementen in Azië, Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Ook de online platforms van VIV vallen onder haar verantwoordelijkheid.

 

VIV Europe vindt van 31 mei tot en met 2 juni plaats in de Jaarbeurs. Zie voor meer info https://www.viveurope.nl/.