26 januari 2022

Jaarbeurs wint Zilveren Prijs Beste Congreslocatie van Nederland

Utrecht, 26 januari 2022 – De Koninklijke Jaarbeurs heeft de Zilveren Prijs voor beste Congreslocatie 2021 gewonnen. Eerder werd al bekend dat de Jaarbeurs tot Beste Congreslocatie van Midden-Nederland is gekroond. Initiatiefnemer van de awards is het vaktijdschrift voor zakelijke evenementenlocaties Meetings.

Heiko M. Stutzinger, CCO van de Jaarbeurs: “We zijn erg blij om deze Award aan het begin van dit jaar in ontvangst te mogen nemen. De Zilveren Prijs als Beste Congreslocatie van Nederland voelt als een echte teamprestatie en een blijk van waardering van onze gasten. Ik ben erg trots op alle collega’s die in deze bijzondere tijden dit mooie resultaat hebben kunnen neerzetten

De Verkiezing Congreslocatie van het Jaar is een initiatief van vaktijdschrift Meetings.
Heltjo Brinkman, uitgever van vaktijdschrift Meetings: “Team Jaarbeurs heeft grote prestaties verricht in een buitengewoon moeilijke periode in onze branche. Des te meer kan Jaarbeurs trots zijn op deze enorme waardering door de lezers van MEETINGS die deze congreslocatie waarderen en classificeren als behorend tot de beste locaties van Nederland.

Verkiezing Congreslocatie van het Jaar
De MEETINGS AWARDS worden sinds 2006 uitgereikt aan de beste evenementenbedrijven en -locaties. De awards zijn ontstaan vanuit de tijdschriften Conference & Event en Training, Development & Locations (TD&L), nu onderdeel van het brede vakmagazine MEETINGS. Uitgever van MEETINGS is Brinkman Media Group in Nijmegen.

Over de Koninklijke Jaarbeurs
De Jaarbeurs organiseert en faciliteert beurzen, congressen, evenementen en andere meetings. Live en online. In een aantal markten biedt Jaarbeurs een grote expertise: zoals gezondheidszorg, bouw & installatie, industrie, logistiek, IT media, onderwijs, travel en leisure.
De Koninklijke Jaarbeurs beschikt over verschillende evenementenlocaties, zoals vergaderruimtes, grote eventhallen en verschillende inspirerende congreslocaties.


Bijlagen en downloads

Congresloc zilver Jaarbeurs Utrecht.jpg
Download bestand
Congreslocatie van het Jaar 2021 uitreiking -1v.jpg
Download bestand
Congreslocatie van het Jaar 2021 uitreiking -2v.jpg
Download bestand