08 september 2021

Bike Motion verplaatst naar 21 tot en met 23 oktober 2022

Bike Motion verplaatst naar 21 tot en met 23 oktober 2022

 

Utrecht, 2 september 2021 – Bike Motion, het grootste en geheel vernieuwde live evenement voor liefhebbers van sportief fietsen in de Benelux, wordt verplaatst naar 21 tot en met 23 oktober 2022. Door de grote consumentenvraag in de markt is het lastig om alle nieuwste producten en merken op Bike Motion goed te laten zien. Fietsen is als gevolg van de coronapandemie ongekend populair geworden. Het evenement zou plaatsvinden in de Jaarbeurs van vrijdag 29 tot en met zondag 31 oktober 2021.

 

Rachel Jankowsky van Bike Motion: “We hebben met de fietsbranche de afgelopen tijd hard gewerkt aan een totaal vernieuwd concept voor de Bike Motion, om ervoor te zorgen dat we de trendsettende en gevarieerde fietsbeleving kunnen bieden die we willen zijn. Een compleet nieuw evenement, dat de sportieve fietser maximaal kan inspireren. In juni hebben we onze plannen gedeeld met de branche en met bezoekers tijdens een leuke sessie, met medewerking van Thijs Zonneveld, Hidde van Warmerdam en Theo Bos. Dat leidde tot ongelooflijk veel enthousiaste reacties. Maar ondanks bevestigingen van mooie merken en inspirerende sprekers, kunnen we dit jaar simpelweg nog niet het volledige plaatje laten zien. Daarom is besloten om de Bike Motion nieuwe stijl te verschuiven naar volgend jaar. Dan gaan we er een nog mooier spektakel van maken.”

 

Over Bike Motion

Bike Motion is hét evenement waar fans van fietsen elkaar inspireren en ontmoeten. Samen met de fietsbranche wil Bike Motion mensen in beweging krijgen door hen te inspireren om te gaan fietsen en om meer uit hun favoriete sport te halen. En natuurlijk is het evenement dé plek om de nieuwste trends en producten te kunnen zien.

 

Meer informatie is te vinden op www.bikemotionbenelux.nl.