22 juli 2021

ICT & Logistiek op 10 en 11 november in de Jaarbeurs

Logistica keert terug in 2022


ICT & Logistiek op 10 en 11 november in de Jaarbeurs

Utrecht, 22 juli 2021 – vakbeurs ICT & Logistiek vindt op 10 en 11 november 2021 plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. De andere vakbeurs voor de logistiek, Logistica, zou ook in november plaatsvinden in de Jaarbeurs, maar keert in een vernieuwde editie terug in november 2022.  De beslissing om Logistica pas over een jaar weer te organiseren, is in nauw overleg genomen met de branche en met de Stichting Logistica.

ICT & Logistiek staat dit jaar in het teken van Resilient Logistics: hoe creëren we een veerkrachtige logistieke sector die zich snel kan aanpassen aan toekomstige ontwikkelingen? De corona pandemie heeft ook de logistieke sector voor forse uitdagingen geplaats. Victor Ankerman van ICT & Logistiek: “Genoeg aanleiding om elkaar weer te zien en met elkaar in gesprek te gaan over wendbaarheid en aanpassingsvermogen. We hopen de sector weer te inspireren met nieuwe ontwikkelingen, expert meetings en nuttige ontmoetingen.”

Logistica is al vele decennia de vakbeurs in Nederland op het gebied van material handling en intern transport. Jan Hommes, directeur Stichting Logistica: “Nu allebei de beurzen in november zouden plaatsvinden, hebben we besloten om ons op één te concentreren. Daarmee hebben we de tijd om met een nieuw beursconcept in 2022 onze achterban te verrassen. We gaan ervoor zorgen dat Logistica een nog mooier netwerkevenement wordt en nog meer innovaties en trends kan laten zien.”

Inschrijving ICT & Logistiek
De inschrijving voor ICT & Logistiek, voor een fysiek of digitaal bezoek aan de beurs, opent in september. Bezoekers kunnen zich gratis aanmelden via de website van ICT & Logistiek. Exposanten kunnen contact opnemen met Robin Benard van de beurs, via robin.benard@jaarbeurs.nl of +31 (0)6 1279 80 61.


Bijlagen en downloads

ict & logistiek 2.PNG
Download bestand