Internationale topsprekers tijdens Cybersec Netherlands in Koninklijke Jaarbeurs

Internationale topsprekers tijdens Cybersec Netherlands in Koninklijke Jaarbeurs 

Woensdag 6 en donderdag 7 november 2024 in Koninklijke Jaarbeurs 

Utrecht, 30 mei 2024 - Tijdens de tweede editie van Cybersec Netherlands op 6 en 7 november 2024 in Koninklijke Jaarbeurs betreden internationale experts het podium. De toonaangevende vakbeurs op het gebied van cybersecurity biedt een ruim aanbod van keynote sessies en workshops waarin prominente cybersecurity experts hun expertise en inzichten delen. Cybersec Netherlands is onderdeel van het wereldwijde Cybersec-merk dat ook Cybersec Europe en Cybersec Asia omvat. 

Internationale experts
Cybersecurityprofessionals uit heel Europa komen tijdens Cybersec Netherlands samen om kennis op te doen en te discussiëren over de laatste trends en uitdagingen in de sector.
Jeroen van Hooff, CEO Koninklijke Jaarbeurs: “Ik ben enorm trots dat vooraanstaande internationale cybersecurity experts tijdens Cybersec Netherlands in Jaarbeurs het podium betreden. Een greep uit de sprekers: Anu Kukar, een van de 'Global Power 100 Women in Cyber 2022' deelt haar inzichten over de uitdagingen en kansen in de wereld van cybersecurity. Barbara Grofe, raketwetenschapper uit de Verenigde Staten, gaat in op de cruciale rol van cybersecurity in deze sector. Serge Christiaans, kapitein van een Airbus A320 en Field CISO in Singapore spreekt over cybersecurity en luchtvaartveiligheid.”
Mick den Dijker, beursmanager Cybersec Netherlands: “De sprekers worden aangedragen door een adviesraad die bestaat uit Nederlandse cybersecurity experts waaronder Dave Maasland, directeur ESET en graag geziene gast in TV shows als cybersecurity specialist. De komende periode zullen wij meer namen van sprekers bekend maken.”

Over Cybersec 
Cybersec is een wereldwijd platform op het gebied van Cybersecurity dat toonaangevende evenementen organiseert op het gebied van cybersecurity. Naast Cybersec Netherlands omvat het merk ook Cybersec Europe en Cybersec Asia. 

Een greep uit de internationale sprekers: 

Anu Kukar - Een van de 'Global Power 100 Women in Cyber 2022' en bekroond als IT Security Champion in Australië in 2021. Kukar deelt haar ervaringen en inzichten over de uitdagingen en kansen in de wereld van cybersecurity.

Barbara Grofe - Raketwetenschapper uit de Verenigde Staten, gespecialiseerd in ruimtecybersecurity en een van de meest gecertificeerde beveiligingsprofessionals ter wereld. Grofe biedt een uniek perspectief op de beveiliging van ruimtevaarttechnologie en de cruciale rol van cybersecurity in deze sector.

Serge Christiaans - Kapitein van een Airbus A320 en Field CISO in Singapore voor Sopra Steria. Christiaans spreekt over de diverse bedreigingen waarmee men te maken krijgt bij het instappen in een vliegtuig en de wijze waarop cybersecurity een cruciale rol speelt in de luchtvaartveiligheid.

Vakbeurs Cybersec Europe vindt momenteel plaats in Brussel. Cybersec Netherlands krijgt een vervolg op 6 en 7 november in Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht. Cybersec Asia krijgt een vervolg op 28 en 29 januari 2025 in Bangkok.