12 februari 2024

Persbericht - Koninklijke Jaarbeurs kijkt terug op succesvolle eerste editie van vakbeurs Cybersec Asia in Thailand

Koninklijke Jaarbeurs kijkt terug op succesvolle eerste editie van vakbeurs Cybersec Asia in Thailand

Utrecht, 12 februari 2024 - Op 31 januari en 1 februari 2024 organiseerde Koninklijke Jaarbeurs vanuit haar dochteronderneming VNU Asia Pacific de allereerste editie van Cybersec Asia in Bangkok. Eerdere edities van Cybersec vonden plaats in Brussel en Utrecht. Met Cybersec biedt Jaarbeurs wereldwijd een platform voor professionals, experts en geïnteresseerden om kennis op te doen over cybersecurity. Met een rijk scala aan sprekers, workshops en paneldiscussies bood deze allereerste editie een schat aan informatie en inzichten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity.

Jeroen van Hooff, CEO Koninklijke Jaarbeurs: “Cybersecurity is vandaag de dag niet meer weg te denken in onze maatschappij. Daarom bieden wij met onze vakbeurs Cybersec het podium voor cyberbeveiligingsexperts en geïnteresseerden met als doel en om meer bewustzijn over cybersecurity te creëren. Na het succes van Cybersec in Brussel en Utrecht, heeft nu ook een geslaagde eerste editie in Bangkok plaatsgevonden met maar liefst 2.200 bezoekers uit 39 landen. Ik ben trots dat we met deze vakbeurs op meerdere continenten kennis kunnen delen en op die manier bij kunnen dragen aan een beter en veiliger digitaal landschap.”

Vakbeurs Cybersec Europe vindt dit jaar plaats op 29 en 30 mei in Brussel. Cybersec Netherlands krijgt een vervolg op 6 en 7 november in Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht. Cybersec Asia krijgt een vervolg op 28 en 29 januari 2025 in Bangkok.