23 november 2023

Persbericht - Uitreiking Kids Vakantiegids Awards op Vakantiebeurs in Jaarbeurs

Uitreiking Kids Vakantiegids Awards op Vakantiebeurs in Jaarbeurs  

Verkiezing om de meest kindvriendelijke reisorganisaties en vakanties vanaf nu geopend

Utrecht, 23 november 2023 - Voor de vijftiende keer organiseren Kids Vakantiegids en Vakantiebeurs de Kids Vakantiegids Awards. Op 14 januari aanstaande maken de organisaties bekend welke touroperators het beste aanbod voor gezinnen hebben, wat de populairste familievakanties zijn en welke vakantiemascotte kinderen het allerleukst vinden. Vanaf vandaag kan het grote publiek stemmen. De jubileumeditie van de feestelijke award uitreiking vindt plaats op het nieuwe Dutch Travel Week Festival op de Vakantiebeurs in Koninklijke Jaarbeurs.

Feestelijke jubileumeditie

Kids Vakantiegids en Vakantiebeurs pakken groots uit voor het 15-jarig jubileum van de Kids Vakantiegids Awards. De uitreiking vindt plaats op 14 januari tijdens de eerste editie van het Dutch Travel Week Festival. Met de Kids Vakantiegids Awards 2024 worden de meest kindvriendelijke reisorganisaties, de populairste familievakanties én de populairste vakantiemascotte onderscheiden. In de verkiezing voor de meest kindvriendelijke reisorganisaties worden partners van Kids Vakantiegids genomineerd in de volgende categorieën: Allround – Actieve vakanties – Baby vakanties – Familiehotels – Kamperen – Kidsclub vakanties – Vakantieparken – Wintersport.

De verkiezing voor de populairste familievakanties is onderverdeeld in de accommodatietypen familiehotels, vakantieparken en campings. Per accommodatietype wordt er een award uitgereikt in de volgende categorieën: Aquapark – Zwemparadijs – Speeltuin – Animatie – Pretpark. In iedere categorie zijn zes vakanties genomineerd op basis van populariteit op www.kidsvakantiegids.nl

Tenslotte wordt de leukste en populairste vakantiemascotte onderscheiden met de Kids Vakantiegids Mascotte Award.

Het publiek kiest
Nu de genomineerden bekend zijn, is het aan het grote publiek om de winnaars te bepalen. Tot en met 27 december kunnen kids en ouders hun stem uitbrengen op de Kids Vakantiegids Awards website. Daarmee helpen zij hun favoriet aan de winst.

Kids Vakantiegids
Kids Vakantiegids is het grootste familievakantieplatform van Nederland en speelt in op de groeiende behoefte van kids en hun ouders/verzorgers om een vakantie te zoeken die past bij de wensen van de hele familie. Op de website www.kidsvakantiegids.nl vinden jaarlijks ruim 3 miljoen bezoekers uitgebreide bestemmingsinformatie, inspirerende vakantietips en een met zorg geselecteerd aanbod van tientallen kindvriendelijke reisorganisaties.

Vakantiebeurs 2024
Vakantiebeurs vindt plaats van donderdag 11 tot en met zondag 14 januari 2024 in Koninklijke Jaarbeurs. Met een ruim aanbod van reisorganisaties, hotels en bestemmingen is Vakantiebeurs de grootste beurs in de vakantiesector waar bezoekers vakantie-inspiratie opdoen. Meer informatie: www.vakantiebeurs.nl