14 september 2023

Persuitnodiging - KreaDoe 2023, 1 t/m 5 november in Koninklijke Jaarbeurs

Foto credit: Michiel Ton

Grootste DIY-event van de Benelux in Jaarbeurs

Duurzaam knutselen en inspiratie opdoen tijdens KreaDoe

Utrecht, 14 september 2023 - Woensdag 1 november start de 34ste editie van het grootste DIY-event van de Benelux: KreaDoe. Vijf dagen lang verandert Koninklijke Jaarbeurs in een creatief paradijs vol met DIY-inspiratie, de nieuwste materialen en het grootste aanbod aan creatieve hobby’s en workshops. Tienduizenden bezoekers, jong en oud, kunnen hun creatieve hart ophalen van woensdag 1 tot en met zondag 5 november.  
 
Veel bekende creatievelingen en productlanceringen 
KreaDoe trekt dit najaar veel bekende creatievelingen. Een aantal oude bekenden, zoals Karin Bloemen en CreaChick, maar ook nieuwe namen zoals, Jill Schirnhofer en Pieter van @Boldstatements. Karin Bloemen lanceert haar nieuwste boek ‘Haken à La Bloemen Stripes & Colors’, CreaChick lanceert een gloednieuw kleurboek en Jill brengt haar nieuwste tekenjournal en stickerboek mee. Ook Anne Jorinde Kuiper, bekend als Gouden Lijntjes, is iedere dag aanwezig en lanceert haar nieuwe tekenboek ‘12 smoesjes om éindelijk te tekenen’. 
 
Nog meer aandacht voor duurzame hobby’s 
Het grootste DIY-event van de Benelux staat volop in het teken van creatieve inspiratie. Marleen Rompen, beursmanager KreaDoe: “Na het succes van afgelopen jaar leggen we opnieuw de focus op duurzaam hobbyen. Zo is het duurzaamheidsplein uitgebreid met diverse activiteiten en is er een speciaal ingericht duurzaamheidsterras waar bezoekers kunnen genieten van duurzame catering. Daarnaast is er volop entertainment in de KreaDoe Huiskamer.” 
 
Nieuw: het Digitaal Teken Theater 
Voor het eerst kunnen bezoekers tijdens KreaDoe kennismaken met digitaal tekenen en letteren. In het Digitaal Teken Theater verzorgt Brenda Bakker, expert op het gebied van tekenen met de app Procreate op de iPad, gratis kennismakingslessen en verschillende workshops om te leren digitaal tekenen of letteren.  
 
We nodigen jou van harte uit om KreaDoe op woensdag 1 november tot en met zondag 5 november tussen 09.30 en 17.30 uur te komen bezoeken. Rondleidingen en/of interviews zijn mogelijk op aanvraag. Meld je aan via onderstaande knop. 

Ben je erbij? We kijken uit naar je reactie en hopen je op 1 november of op een van de andere beursdagen in Koninklijke Jaarbeurs te ontvangen. We verheugen ons erop! 

Met vriendelijke groet, 
 

namens Koninklijke Jaarbeurs 

Marleen Rompen 

Persaccreditatie