08 augustus 2023

Maureen du Toit, Piet Hellemans, diverse dierenexperts en ‘adventure cat Oliver’ in hoofdrol tijdens About Cats & Dogs

 

Maureen du Toit, Piet Hellemans en ‘adventure cat Oliver’ in hoofdrol tijdens About Cats & Dogs

 

Het jaarlijkse lifestyle evenement voor honden- en kattenliefhebbers in Jaarbeurs 


Utrecht, dinsdag 8 augustus 2023 - Op 11 en 12 november 2023 is het zover: het jaarlijkse lifestyle evenement About Cats & Dogs in Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht. Duizenden honden- en kattenliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens het evenement dat volledig in het teken staat van hun geliefde viervoeters. About Cats & Dogs biedt een hoogwaardig inhoudelijk programma met live sessies, demonstraties en inspirerende workshops. Zo verzorgt televisiepresentator Maureen du Toit, auteur van het hondenkookboek “Happy Hond”, kookworkshops waarin ze leert om gezonde snacks voor honden te maken en is tv-dierenarts Piet Hellemans aanwezig om vragen van bezoekers te beantwoorden.

Van met biet geglazuurde koekjes tot snacks met banaan en kokosrasp
Huisdieren worden steeds meer een volwaardig gezinslid. Van speciale bakkerijen voor honden tot het uitbundig vieren van de verjaardagen van katten en honden: de liefde voor huisdieren kent geen grenzen. Ook het bereiden van maaltijden speciaal afgestemd op de smaak van de hond is geen uitzondering. In meerdere kookworkshops leert televisiepresentator Maureen du Toit bezoekers verantwoorde gerechten voor honden maken: van met biet geglazuurde koekjes tot snacks met banaan en kokosrasp. 

Informatieve sessies en persoonlijk advies
About Cats & Dogs biedt een hoogwaardig inhoudelijk programma met live sessies, demonstraties en workshops door experts met de mogelijkheid tot het krijgen van persoonlijk advies. Centraal staan de thema's gezondheid, voeding en gedrag. Wanneer moet je naar de dierenarts, wanneer kun je het nog even aankijken, wat is spoed en wat kun je zelf oplossen? De bekende tv-dierenarts Piet Hellemans is aanwezig om vragen te beantwoorden en handige tips te delen. Bezoekers kunnen zich verdiepen in alternatieve geneeswijzen, trimworkshops volgen en kennis opdoen over de ontwikkeling van pups, de omgang met kinderen en dementie bij honden en katten.

Met je kat op reis, het kan!
Ook op social media groeit de populariteit van honden en katten. Op Instagram is ‘adventure cat Oliver’ een grote hit. Met zijn ruim 60 duizend volgers inspireert hij mensen om met hun kat op reis te gaan. Tijdens een informatieve sessie geven de baasjes van Oliver tips over het verantwoord reizen met katten. 

Kaartverkoop
Kaarten voor About Cats & Dogs zijn nu verkrijgbaar met een speciale vroegboekkorting van €5. Deze korting is geldig tot en met 16 september 2023. Kaarten zijn verkrijgbaar via aboutcatsanddogs.nl/tickets

 

About Cats & Dogs 2022 (foto: Michiel Ton)