Groot enthousiasme voor TechniShow 2024: nu al ruim honderd exposanten

Groot enthousiasme voor TechniShow 2024: nu al ruim honderd exposanten 

12 t/m 15 maart 2024 in Koninklijke Jaarbeurs 

Utrecht 25 mei 2023 - TechniShow 2024 vindt plaats van 12 tot en met 15 maart 2024. Dan vormt Koninklijke Jaarbeurs weer het kloppend hart van de maakindustrie in de Benelux. Met ruim negen maanden te gaan, hebben al meer dan honderd exposanten zich ingeschreven voor de editie van 2024. Senior accountmanager Nicole van Leeuwen is onder de indruk van de enorme betrokkenheid vanuit de industrie. 

“Meer dan honderd exposanten is een mooie start, zo ver voor de beurs daadwerkelijk losbarst”, zegt Nicole van Leeuwen. “Dagelijks spreek ik vertrouwde exposanten, geïnteresseerde- en ook nieuwe bedrijven die deel willen nemen aan de editie van 2024. De wil en het enthousiasme om er weer bij te zijn, is meer dan aanwezig. Naast de honderd exposanten die al getekend hebben, is er een flinke lijst met opties. Dit zijn bedrijven die al hebben aangegeven deel te willen nemen, maar nog nadenken over de invulling en uitstraling van hun aanwezigheid. Ik ben met name onder de indruk van de enorme betrokkenheid van het projectteam van branchevereniging FPT-VIMAG als ook vanuit de markt bij TechniShow”. 

“Iedere hal ontwikkelt nu al een eigen identiteit, waardoor de bezoeker in 2024 weer verrast gaat worden. Waarom? TechniShow is het grootste B2B-evenement van de Benelux. Het biedt een compleet overzicht van de sector en is al bijna driekwart eeuw het visitekaartje van de maakindustrie. Hoe bijzonder is dat”, zegt Van Leeuwen. 

Het programma van TechniShow 2024 staat in het teken van innovatie, digitalisering, circulariteit en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De laatste reguliere editie voor corona trok ruim 40.000 bezoekers met bijna 400 exposanten. Van Leeuwen: “We gaan TechniShow 2024 weer naar dat niveau brengen. Als ontmoetingsplek voor de sector, waar de exposanten hun mooiste machines kunnen tonen, demonstraties geven, kennis overdragen en heel veel mogen netwerken.”

Klik hier voor de voorlopige deelnemerslijst.